GD HOME

GREENDELIGHT HOME | INTERIEUR DECORATIE – klein meubelen – outdoor living

De collectie van Greendelight Home wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. Wij bezoeken beurzen om de laatste nieuwe trends en ideeën op gebied van interieur te spotten! Op deze manier blijft onze collectie up-to-date.

Meerdere malen per jaar organiseren wij Home Shopping weekends bij ons thuis in Kaggevinne. Zo krijgen onze klanten de kans om de collectie te zien in een echte woonsituatie. Ons huis is dus in feite “toonzaal” maar zonder echt “toonzaal” te zijn!

Decoratie en klein meubelen shoppen in een huiselijke sfeer met een glaasje.

Ook het deelnemen en organiseren van evenementen is een vaste waarde binnen ons concept. Wij vinden het een meerwaarde om met meerdere handelaars samen te werken!

Greendelight Home geeft advies om van uw interieur een echte “thuis” te maken. Wij komen graag ter plaatse en nemen zelfs decoratie mee om uw interieur onmiddellijk aan te kleden. U beslist dan op dat moment, samen met ons advies, welke decoratie aan uw wensen voldoet en u het beste gevoel geeft.

Ook in onze collectie, een selectie kamerplanten om van uw interieur een “urban jungle” te maken of gewoon een “groene touch” om de natuur binnen te halen. De letterlijke vertaling van onze naam Greendelight Home is dan ook groen genot thuis.

Neem alvast een kijkje op onze instagram of facebook pagina!