PRIJZEN VERLICHTING & TAFELHAARD

prijzen verlichting & TAFELHAARD

De LEDR boek lampen zijn makkelijk op te laden via USB en de batterij gaat ten minste 6-8 uur mee. Het licht gaat automatisch aan bij het openen van de boek lamp en de flexibiliteit maakt het mogelijk om de boek lamp 360 graden te openen. Jouw LEDR boek lamp blijft open staan door de hulp van de geïmplementeerde magneten in de kaft van de boek lamp.

PRIJS Large € 45 | Medium € 40 | Small € 35

De Lubanida lichtslinger kun je gewoon de hele lente en zomer buiten laten hangen! Hoe gezellig is dat? De lichtslinger is voorzien van LED lampjes en zijn gemaakt van polyester draad waardoor ze goed tegen vochtige weersomstandigheden kunnen. Je kunt kiezen om de lichtslinger aan te sluiten op het lichtnet of op batterijen, middels de meegeleverde transformator of batterijen verpakking. De lichtslinger werkt op AA batterijen (niet inbegrepen). 

PRIJS € 31

De ganzenveren lamp heeft een hoge aaibaarheidsfactor!

PRIJS Medium (doorsnede 35cm) € 74 | Large (doorsnede 45cm) € 102
LAMP GANZENVEREN

De Tafelhaard van Leeff geeft een geweldige sfeer in huis of in de tuin. De Stonefire brandt op bio-ethanol, deze natuurlijke brandstof geeft geen geur en/of roet af. De tafelhaard is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd inclusief steentjes en vlamdover. Voorzien van KIWA kwaliteitskeurmerk, dat voelt wel zo veilig.

PRIJS € 39,95